شماره تماس
0912-255-0451
شماره تماس
0912-885-2327
شماره تماس
0919-655-9120
بخاری گازی چه ساخت داخل باشد یا از برندهای خارجی، به هر حال دیر یا زود نیاز به تعمیر دارد. کارکرد مداوم و روشن بودن شبانه روزی بخاری، عمر قطعات را کاهش داده و به مرور برخی قطعه ها دچار مشکل می شوند. تقریبا همه مشکلات بخاری های گازسوز به سادگی قابل رفع شدن هستند و حتی پس از تعمیرات نیز سال های زیادی می توانید از بخاری گازی استفاده کنید. سهولت و سادگی تعمیر بخاری گازی به این معنا نیست که بخاری را به هر آچار به دستی بسپارید. شاید بهتر باشد که بگویم کارهای تعمیرات این بخاری های گازسوز برای کسی که دوره آموزش و تعمیرات را گذرانده، ساده است. در واقع هر وقت با کارکرد بخاری گازی مشکل داشتید حتما باید از یک متخصص کمک بگیرید.
گاهی به ظاهر بخاری روشن است ولی به نظر می رسد مشکلی پیش آمده. اگر بوی گاز در خانه پیچیده یا بعد از روشن کردن بخاری بوی ناخوشایندی حس می شود، شک نکنید که بخاری گازی دچار عیب و ایرادی شده است. اگر بخاری اصلا روشن نمی شود که دیگر وضع روشن است. وقتی سیستم فندک و ترموکوبل دچار مشکل باشد، بخاری نیاز به تعمیر دارد. تعمیر بخاری گازی در ساوه شامل عیب یابی و سپس تعمیرات است. ابتدا باید علت خرابی و روشن نشدن بخاری مشخص شود. آیا گاز در لوله ها جریان دارد؟ قطع شدن گاز ساختمان به دلیل تعمیرات لوله ها و یا مشکلات داخلی ساختمان و بدهی ها پیش می آید ولی در این مورد کاری از دست تعمیرکار بر نمی آید. قبل از تماس با تعمیرکار حتما از وصل بودن جریان گاز ساختمان مطمئن شوید.
اگر بوی گاز از بخاری گازی استشمام می کنید لازم است از یک تعمیرکار بخاری گازی برای تعمیر بخاری گازی کمک بگیرید. تعمیرکاران بخاری گازی بدادم برس در سراسر تهران آماده خدمت رسانی به مشتریان تعمیرات بخاری گازی هستند. با یک تماس می توانید از تعمیرات بخار گازی در محل بهره مند شوید. چرا بخاری بوی گاز می دهد؟ اتین موضوع دلایل متفاوتی دارد. . استشمام بوی گاز از بخاری گازی در شرایط مختلف اتفاق می افتد.
اگر در هنگام روشن كردن بخاری با رها كردن دکمه فرمان به منظور روشن ماندن شمعك، گاز قطع و شمعك بخاری خاموش می شود، نیاز به تعمیرکار بحاری گازی برای تعمیرات بخاری دارید. و این مشکل به دلایل زیر رخ می دهد.
خرابی بوبین
در صورتی كه ترموكوپل سالم باشد . عیب از بوبین می باشد مطابق آنچه در مبحث ترموكوپل و بوبین از فهرست لوازم گازسوز گفته شده بوبین را آزمایش كنید ودر صورت معیوب بودن آن را تعویض نمایید.
با وجود فشار گاز مناسب در شبكه لوله كشی، شعله پیلوت كوتاه است و تنظیم نمی شود. دلیل به وجود آمدن این مشکل را گفته ایم. اگر خودتان در زمینه تعمیرات بخاری تخصص ندارید از تعمیرکار بخاری برای عیب یابی بخاری و تعمیر بخاری کمک بگیرید.
كثیفی بیش از حد فیلتر
كاور شیر كنترل را بر داشته با توجه به شكل گسترده شیر كنترل، فیلتر مربوطه را تعویض نمایید.
مشعل یکی از بخش های اصلی بخاری است که در صورت وجود اختلال در آن، مشکلاتی در کارکرد بخاری به وجود می آورد. از جمله این مشکلات می توان به آبی نیودن شعله بخاری گازی، نشت گاز و استشمام گاز از بخاری در زمان روشن بودن آن اشاره کرد.
یکی دیگر از اجزای بخاری که ممکن است پس از مدتی به هر دلیلی درست کار نکند، پیلوت است. معمولا مشکلاتی که کاربران بخاری های گازی با آن برخورد می کنند، روشن نماندن پیلوت، نزدن فندک بخاری و اختلال در کارکرد ترموکوبل است که مورد خطرناکی به حساب می آید.
مشعل یکی از بخش های اصلی بخاری است که در صورت وجود اختلال در آن، مشکلاتی در کارکرد بخاری به وجود می آورد. از جمله این مشکلات می توان به آبی نیودن شعله بخاری گازی، نشت گاز و استشمام گاز از بخاری در زمان روشن بودن آن اشاره کرد.
ترموکوپل بخاری های گازسوز یک قطعه کاملاً ضروری می باشد که از دو فلز غیر همجنس ساخته شده است این دو فلز در یک نقطه به یکدیگر متصل شده اند و نحوه عملکرد ترموکوپل بر مبنای قانون فیزیکی به این گونه است که اگر دو فلز غیر همجنس به هم متصل شوند برای اتصال بین آنها را گرم کنیم در دو طرف دو فلز مفتولی جریان الکتریسیته ایجاد خواهد شد. با گرم شدن ترموکوپل شمعک جریان الکتریسیته را تولید میکند. برای اینکه از سالم بودن ترموکوپل بخاری گازسوز اطمینان پیدا کنیم، می توان از ظاهر ترموکوبل تشخیص داد که سالم و یا خراب می باشد. یعنی اگر اتصال بین دو فلز از هم باز شده باشد به معنای این است که ترموکوپل خراب شده حتی اگر قسمتی از انتهای آن که به بوبین وصل است، جدا شده باشد، دال بر خرابی ترموکوپل می باشد. ترموکوپل را می توان به وسیله یک بوبین سالم نیز تست کرد به این صورت که اگر انتهای ترموکوپل را به دوربین وصل کنیم و سر با حرارت گرم کنیم سپس هسته ی بوبین با انگشت به داخل فشار داده و تقریباً ۲۰ الی ۳۰ ثانیه صبر می کنیم اگر بعد از رها کردن هسته ی بوبین، خسته به جای قبلی خود برگشت و در حالت جذب باقی بماند نشان دهنده سالم بودن ترموکوپل می باشد در غیر این صورت ترموکوپل خراب شده است.
هزینه تعمیر بخاری گازی بستگی به نوع خرابی بخاری گازی شمات دارد.گاهی تعمیر بخاری گازی شما با تعویض یک قطعه انجام میشود و گاهی نیز نیاز به سرویس قطعات دارد و نیازی به تعویض و جایگزینی قطعه جدید وجود ندارد. تعیین هزینه تعمیر بخاری گازی باید پس از مشاهده بخاری گازی توسط تعمیرکار بخاری گازی صورت گیرد. هزینه تعمیر بخاری گازی در تهران بر اساس نرخ اتحادیه تعیین و اعلام میشود.
۱- قبل از نصب و روشن کردن بخاری مطمئن شوید که لوله دودکش کاملا” تمیز و عاری از هر گونه گرفتگی باشد.مکش دودکش را به روش زیر می توان کنترل نمود.شعله کبریتی را نزدیک دهانه دودکش بگیرید اگر شعله به طرف دودکش متمایل شود نشانه این است که دودکش باز بوده واز قدرت کشش خوبی بر خوردار می باشد.
۲- پس از نصب و بر قراری جریان گاز باید کلیه اتصالات را با کف صابون آزمایش و نشت یابی نمایید.
۳- در صورت استفاده از کپسول حد اقل فاصله یک متری را بین کپسول و بخاری رعایت نموده واز خوابیدن کپسول جدا” خودداری نمایید.
۴- قطر دودکش داخل دیوار نبایستی کمتر از قطر دودکش بخاری باشد.
۵- وسایل گازسوز برای سوختن نیاز به اکسیژن کافی دارند،لذا از کیپ بستن درب و پنجره های اتاق خود داری نمایید.
۶- لازم است بین سیستم لوله کشی ساختمان و بخاری گازسوز یک شیر قطع و وصل توپکی نصب گردد تا در صورت نیاز بتوان جریان گاز رافورا” قطع نمود.
۷-هر چند ماه یک بار کلیه اتصالات را از نظر نشت گاز با کف صابون آزمایش کنید.
۸- حد اقل فاصله بخاری از دیوار باید ۳۰ سانتیمتر باشد.
۹- از پاشیدن آب به روی شیشه و بدنه بخاری جدا” خودداری نمایید.
۱۰- بخاری را در محل مناسب نصب نمایید تا در مقابل جریان شدید هوا نباشد.
۱۱- هر گز از بخاری،بدون دودکش استفاده ننمایید.
۱۲- جهت اتصال بخاری به سیستم لوله کشی گاز از لوله مسی و آلومینیوم (از نوع نیمه سخت) و یا شیلنگ مخصوص گاز استفاده کنید.
۱۳- حد اکثر طول شیلنگ از ۵/۱ متر و طول لوله مسی از ۲ متر نباید بیشتر گردد.
۱۴- عبور شیلنگ گاز از داخل دیوار ،سقف و کف اتاق غیر مجاز است.
۱۵- بهتر است از حد اقل تعداد زانویی و لوله در نصب استفاده شود .
۱۶- در انتهای دودکش باید کلاهکی قرار داده شود که باد گازهای حاصل از احتراق را به داخل بخاری بر گشت ندهد.
۱۷- انتهای لوله دودکش از بلند ترین نقطعه ساختمان در پشت بام باید حدود ۶۰ سانتیمتر بلندتر باشد.
۱۸- قبل از روشن کردن حتما توجه کنید که اطراف بخاری اشیای قابل اشتعالی نباشد.
۱۹- دقت کنید مکان قرار گرفتن بخاری مسطح بوده و بخاری کاملا” تراز باشد.
۲۰-برای حفظ طول عمر شیشه بخاری ، شعله را به آرامی و بتدریج کم و زیاد کنید.
۲۱- اگر برای سوخت بخاری از کپسول گاز مایع استفاده میکنید، کپسول باید مجهز به رگلاتور استاندارد شده فشار ضعیف باشد . و نازل (ژیگلور ) مشعل اصلی ویژه گاز کپسول بوده و شعله پیلوت تنظیم گردد.
۲۲- در صورت قطع ناگهانی جریان گاز و خاموش شدن بخاری حدود ۱۰ دقیقه صبر نمایید و مجددا” بخاری را روشن کنید اگر موفق به روشن کردن شمعک با جرقه زن نشدید می توانید دریچه کوچک منبع حرارتی را باز نمایید و با استفاده از کبریت یا فندک الکتریکی دستی ، شمعک را روشن کنید
استشمام بوی حاصل از سوختن گاز بعد از روشن کردن بخاری
به سه علت زیر ممکن است گازهای ناشی از سوختن و احتراق گاز، وارد فضای اتاق شوند و به مشام برسند: مسدود شدن مجرای دودکش: برای بررسی و رفع این مشکل، مسیر دودکش را بازبینی کرده و اگر چیزی در مسیر خروج دود هست، خارج کنید. کوچک بودن قطر دودکش: اگر قطر دودکش کار گذاشته شده در دیوار کمتر از قطر دودکش بخاری باشد، گازهای احتراقی به خوبی خارج نمیشوند. نبودن کلاهک روی دودکش: نقش کلاهک، جلوگیری کردن از برگشت گازهای حاصل از احتراق به داخل بخاری در اثر وزش باد است، پس نصب کلاهک تضمین کننده خروج کامل گازهای احتراقیست.
استشمام بوی گاز خام بعد از روشن کردن بخاری
به دو دلیل بعد از روشن کردن بخاری، بوی گاز خام به مشام میرسد: نشت گاز از اتصالات لولههای رابط بین شیر کنترل و مشعل یا پیلوت: البته این مشکل خیلی کم اتفاق میافتد که اتصالات لولههای متصل به شیر کنترل شل بوده و باعث نشتی گاز گردد. برای تشخیص نشتی، کاور شیر کنترل را بردارید و تمام اتصالات و پیچها را با کف صابون آزمایش و رفع عیب نمایید. خاموش شدن یکی از شعلههای پیلوت: اگر هر سه شعله پیلوت روشن نباشد، نشت گاز رخ میدهد. برای رفع مشکل و همچنین تنظیم طول و اندازه شعله پیلوت، پیچ پشت پیلوت را باز نموده، با پیچ گوشتی پیچ تنظیم شعله پیلوت را حین روشن بودن شمعک، تنظیم کنید.
استشمام بوی گاز خام بعد از نصب بخاری
یک توصیه جدی و مهم اینست که بعد از نصب بخاری گازی، در هر صورت نشت یابی انجام شود، حتی اگر هیچ بوی گازی هم به مشام نمیرسد. برای این کار، اتصال به لوله کشی گاز و شیر آن و همینطور اتصال به ورودی گاز در شیر کنترل بخاری را به کف صابون آغشته کنید. ایجاد هر گونه حباب، نشانه نشت گاز است و باید رفع شود.
انتشار گاز و روشن نشدن مشعل
دو علت برای عدم ایجاد شعله همراه با پراکنده شدن گاز به بیرون از مشعل وجود دارد، که پیشنهاد میکنیم رفع آنها را به تعمیرکار بخاری گازی بسپارید: مسدود شدن ورودی مشعل: قبل از هر اقدامی ابتدا شیر اصلی را ببندید و مجرای ورودی مشعل را بازرسی کنید. در صورتیکه چیزی درون آن بود خارج نمایید. انحراف نازل گاز (ژیگلور): در صورتیكه نازل گاز در اثر ضربه و یا شل شدن پیچهای آن از جای خود منحرف شده باشد، گاز به داخل مشعل تزریق نمیشود.
شعله نامطلوب و استشمام بوی گاز خام
این از جمله مواردی است که با سرویس ساده بخاری حل خواهد شد؛ چرا که علت این مشکل مسدود شدن سوراخ های مشعل است. در نتیجه گاز مخلوط شده با هوا به خوبی وارد کوره نمیشود. راه حل اینست که شمعل را باز کرده و با فشار هوا یا برس تمیز کنید.
خاموش شدن خود به خود بخاری
یکی از اصلیترین دلایل خاموش شدن یکدفعه بخاری، تنظیم نبودن شعلههای شمعک و عدم گرم شدن ترموکوپل است. سر ترموکوپل باید بطور کامل در شعله شمعک باشد تا جریان الکتریسیته تولید شده بتواند هسته بوبین را جذب و مسیر عبور گاز باز باشد. در یک مطلب مفصلاً تمام علتهای این مشکل و راه رفع آن گفته شده است، که خواندن آن به شما کمک میکند تا علت خاموش شدن بخاری گازی کاملاً شناسایی کنید.
خاموش شدن شمعک با رها کردن شیر فرمان
اگر هنگام روشن كردن شمعک بخاری با رها كردن دکمه فرمان به منظور روشن ماندن شمعک، گاز قطع شده و در نتیجه شمعک خاموش میشود، دو قطعه را باید بررسی کنید: ترموكوپل: میتوان ترموكوپل را مطابق آنچه در مطلب تعمیر و تنظیم ترموكوپل بیان شده است، آزمایش کرد. در صورت خراب بودن ترموکوبل آن را تعویض کنید. بوبین: اگر ترموكوپل سالم بود، ایراد از بوبین است. مانند ترموکوپل، بوبین را هم تست کنید و در صورت خرابی، تنها راه رفع مشکل تعویض آن است
کوتاهی شعله پیلوت
در این حالت، باز هم یک تمیزکاری و سرویس ساده مشکل را رفع خواهد کرد
گرم نمی کند
ابتدا بررسی کنید که ترموستات روی “Heat” تنظیم شده است. سپس ، سعی کنید صفحه را چند درجه به بالا یا پایین ببرید تا بررسی کنید آیا تفاوت محسوسی احساس شده است. در صورت عدم نتیجه ، بررسی کنید که آیا احتمالاً فیوز از کار افتاده یا سوخته است.
زیاد سر و صدا می کند
بعضی اوقات ممکن است کوره خوب کار کند ، اما با صدای بلند. صداها ممکن است نشان دهنده یک مشکل مکانیکی ، کاهش جریان هوا یا مسدود شدن مشعل باشد. برای تعمیر بخاری گازی خود در این مورد ,این نکات را دنبال کنید: اگر بتوانید تشخیص دهید که نویز ناشی از عبور هوا از کانال است، یک راه حل ممکن است عایق بندی کانال شما برای کاهش نویز باشد. ممکن است چراغ پیلوت نادرست تنظیم شده باشد یا درگاه های موتور به روغن کاری نیاز داشته باشند. همچنین ممکن است مشکل کمربندها یا حتی مشعل وجود داشته باشد.
بوی گاز می آید
اگر به نشت گاز مشکوک هستید و بوی آن زیاد است، باید سریعاً خانه خود را ترک کرده و با شرکت گاز خود تماس بگیرید. نشت گاز عملکرد بخاری گازی شما را مختل می کند. اما مهمتر از همه ، این می تواند یک خطر جدی برای سلامتی شما و خانواده شما باشد.
جریان هوا ندارد
مراحل تعمیرات بخاری گازی در این مورد: اطمینان حاصل کنید که دمنده از هرگونه گرد و خاک پاک شده است. همچنین ، باید یک چراغ چشمک زن سبز یا قرمز وجود داشته باشد. دفترچه راهنما را بررسی کنید تا مطمئن شوید. اگر نور سبز است، اشکالی ندارد؛ اگر قرمز است، باید با یک تعمیر کار حرفه ای تماس بگیرید. اگر نوری وجود نداشته باشد، مشکل کوره ممکن است مربوط به ترموستات، موتور دمنده، خازن راه اندازی، صفحه کنترل کوره یا ترانس باشد